T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MUĞLA / FETHİYE - Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokulu

Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokulu

Telefon
02526135986
Belgegeçer
02526135986
WEB
https://ibrahimgulanaokulu.meb.k12.tr
Adres
ADNAN MENDERES BULV. YENİ MAH. NO320 YENİ MAH. 48600 FETHİYE
Vizyon
vizyonumuz; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek, çağdaş ve güncel eğitim programları ve yaklaşımları aynı zamanda MEB´in okulöncesi eğitim programı çerçevesinde, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ve aile katılımını önemseyen yaklaşımla eğitimine devam edebilen bir kurum olmaktır. Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; · Yaratıcı, · Dünyaya uyumlu, · Sorunlara çözüm getiren, · Girişken, · Yurtsever, · Yüksek donanımlı, · Üretken, · Ahlaklı, · Dinamik, · Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye´nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
Misyon
Çocuklarımızı,özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar. Okulumuz, okulöncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken, sadece çocuklarımıza değil yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek, her açıdan ülkemizin en iyi ve diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullarından biri olmayı hedef edinmiştir. Okulumuzda çocuklar,olumlu ve olumsuz duygu ve düşüncelerini çekinmeden, rahatlıkla ifade edebilen, araştıran, soran ve sorgulayan, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, işbirlikçi, özgüvenli ve kendilik algısı gelişmiş, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, başkalarının haklarına saygı gösterirken ve aynı zamanda kendi haklarını koruyan, çevreye duyarlı, doğayı koruyan ve evrensel değerleri önemsemek üzerine kaliteli bir eğitim alırlar.
Başarılar
Eğitimde İyi Örnekler/Hayat Boyu Öğrenme Alanı 1.liği Eğitimde iyi örnekler Etkin Öğretim 2.liği Eğitimde iyi örnekler Değerler Eğitimi 2.liği Eğitimde iyi örnekler Kültür Sanat 2.liği Eğitimde iyi örnekler Kurumsal Kapasitenin Artırılması 2.liği Uluslarası UKYAY sempozyumu proje sunumu Yerel STEM projemizin ödüllendirilmesi ve Bakü´de sunumu
Öğretmen :17
Öğrenci :231
Derslik :6
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :500
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
Saatler
08:00-18:00
Isınma
KLİMA
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Ulaşım özel ve toplu ulaşım araçları ile sağlanabilir.
Servis Bilgisi
Var.
Yerleşim Yeri
ADNAN MENDERES BUL YENİ MAH. GÜNLÜKBAŞI/FETHİYE
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İLE 140 KM İLÇEYE 3 KM
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Sınıf içi spor etkinlikleri ile güne başlanır.
Bilimsel Etkinlikler
Stem Gems
Proje Çalışmaları
e Twinning Stem Harezmi Eko okul Beslenme Dostu Okul Sıfır Atık Erasmus Mavi Yeşil Okullar
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Erasmus
Yazdır