P4C ÇOCUKLAR İÇİN FELSEFE PROJEMİZ

Çatışma çözme becerileri konulu sunuma buradan ulaşabilirsiniz.

Haz

Okulumuzda yürütülmekte olan Steam ile Doğamı Keşfediyorum projesi ile çocuklar Stem,Sürdürülebilir Kalkınma ,Geri Dönüşüm,Küresel Isınma Ve İklim Değişikliği konularında çalışmalar yaptılar.Final ürünü olarak yapılan Güneş Enerjisi paneli ve Güneş Kollektörünün açılışı Fethiye Kaymakamı Eyüp FIRAT ve Fethiye Milli Eğitim Müdürü Faruk KAYA katılımı ile bir etkinlik düzenlenerek yapıldı.

Haz

Ummuhan ERYİĞİT SERTKAYA tarafından çeşitli etkinlikler ile yürüülen Çekirdekten Filize Eko ETkinliklikler projesinde eğlenerek öğrenme gerçekleşti.Projemizin kapanışını yaptık .Çalışmalarından dolayı öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

UZAKTAYIM AMA DEĞERLİYİM e TWINNING PROJESİ

Haz

Çocukların doğal merak duyguları,çevrelerini ve yaşam alanlarındaki nesne ve canlıları keşfetme isteklerini pekiştirir. Doğayı fark ettirir, doğaya uyumlu yaşama beceriler kazandırıcak tutumlar geliştirir. çevre sorunlarının çözüm sürecine katılımlarını sağlar. Birey doğanın ilkerini bilir, doğa olaylarına eleştiriyel bakar, çevresindeki sorunlara çözümüne yönelik fikirler geliştirir,bu doğrultuda araştırm ve sorgulama yapar ve doğayla doğru iletişim kurar.

Haz

Okulumuz 6 yaş b sınıfı öğretmeni Emel Karatepe Salman öğretmenimiz kordinatörlüğünde 5 kıtanın endemik türlerini web 2araçlarıyla öğretilen projemiz öğrencilerimiz tarafından etkinlikleri  keyifle yapılmaktadır.

Proje çalışmalarımız

Haz

Her proje ortağımız resmin bir parçasını tamaladı. Ve ortak bir resim oluşturduk.

8-14 Mart Bilim Ve Teknoloji Haftası Ortak Ürün Masal Çalışmamız

9 Şubat Güvenli İnternet Günü Ortak Şiir Çalışmamız