Haz

Projemizin adını oluşturan harfleri boyayarak proje adımızı oluşturduk.

Haz

Hayata Güvenle ve Dikkatle Bak Projemizin 2. Teması olan Dikkat Becerileri kapsamında labirent, yapboz, tangram , farkları bulma, kayıp eşya bulma ve sudoku oyunlarını öğrendik, oynadık ve çok eğlendik.

Nis

5 Yaş E şubesi öğrencilerimiz ONUR EROL ile buluştu.

Nis

Projemizin 1. Temasında Güvenli İnternet, Güvenli Ekran İçerikleri, Teknoloji Bağımlılığı, Medya Okuryazarlığı ve Dezenfarmasyon konularında öğrenci, öğretmen ve veli eğitimleri düzenledik.

Nis

Bir Nefes Al, Harekete Geç, Sağlığı Seç eTwinning Projemiz 10 Türk, 1 Çek Cumhuriyeti ve 1 Ürdünlü ortak ile çalışmalarına başlamıştır. Proje ortakları arasında okulumuz Psikolojik Danışmanı Zehra Balcı Çevik bulunmaktadır.

Nis

Steam ile doğamı keşfediyorum e Twinning projesi kapsamında yapılan çalışmalarımız.

Nis

Öğreten kutu projesi ekibi olarak İbn-i Sina konumuzda Sağlıkçılarımıza mektup yazdık.

STEAM İLE DOĞAMI KEŞFEDİYORUM

Ock

Okulumuz psikoloji danışmanı Zehra BALCI ÇEVİK kordinatörlüğünde yürütülen e Twinning Projesi çocuklarda dikkat ve algıyı geliştirici faaliyetler ile dijital deformasyonu en aza indirgemeyi amaçlamaktadır.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Betül ÖZLEN ÇIRAK,Elif KAYAR,Emel KARATEPE SALMAN,Pınar ÇEKİN ve Zehra BALCI ÇEVİK Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

*Dünya'yı Evimize Sığdırdık Portalına Döküman Sağlama   - Betül ÖZLEN ÇIRAK,Elif KAYAR,Emel KARATEPE SALMAN,Pınar ÇEKİN,

*Eğitimde İyi Örnekler/Hayat Boyu Öğrenme Alanı  1.liği   - Zehra BALCI ÇEVİK

*Türkiye Geneli Stem Plan Yarışması  İlk 10                        - Betül ÖZLEN ÇIRAK

*Stem ilçe Koordinatörlüğü                                                   Betül ÖZLEN ÇIRAK

Ara

Okulumuz öğretmeni Betül ÖZLEN ÇIRAK STEAM education in kindergarten - discoveries, experiments, research Avrupa e Twinning Projesini yürütmektedir.

Ara

Teaching Box-Öğreten Kutu e Twinning Projesi ile HER GÜN YENİ BİR BİLGİ HER GÜN YENİ BİR MACERA

Çekirdek'in Macerası - Çekirdekten Filize Eko Etkinlikler e Twinning Projesi

Ock

Okulumuz Öğretmeni Betül ÖZLEN ÇIRAK 3 yaş A sınıfı öğrencileri ile  Stem proje çalışması yaptı.

Ock

Okulumuz öğretmeni Betül ÖZLEN ÇIRAK'ın yürütmekte olduğu e Twinning projesi.