Ara

Okulumuzda Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının ekipleriyle birlikte çocuklarımıza hem eğitim verip hemde tatbikat yaparak çocuklarımızın olası bir yangın halinde neler yapmaları hakkında bilgilendirilerek bilinçlenmesi sağlanmıştır.Bize bu konuda destek olan öncelikle sayın velimiz Osman KIZIL Bey´e ve  Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının ekiplerine çok teşekür ederiz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK izinde yeni nesile öncülük eden öğretmenlerimizin günü okulumuzda kutlandı.Kutlama da emeği geçen herkese teşekürlerimizi sunarız

Kas

Müzikal ile başlayan gösterimiz tiyatro sunumu ve balon şöleni ile sona erdi.Öğrencilerimiz özellikle müzikal gösterimi ve balon şöleninde oldukça eğlenceli vakit geçirdi

Ekm

Öğrencilerimiz Domates veSalatalık seralarını gezdi.Okulumuzun sabah grubu öğrencileri sera ziyareti yaparak domates ve salatalık nasıl yetişir yerinde inceledi.sebzeleri dalından koparıp yiyen öğrencilerimiz çok eğlendi:)

Ekm

Okulumuz 5 yaş A ve 4yaş A Şubeleri Hayvanları Koruma Günü nedeniyle çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak ve onların hayat şartlarını görmek için barınak ziyareti gerçekleştirdi.

Eyl

Okulumuz Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokulu olarak ilçemiz Beşkaza meydanında gerçekleşen ilköğretim haftası çelenk koyma programına minik öğrencilerimizle birlikta katıldık.